jobb..

Eftersom jag jobbat hela  veckan har det bara blivit jobbkläder och absolut inget skoj att visa. Har dock fått byta min svarta cardigan från HM som var duktigt trasig till en ny. De hade inte någon svar inne då så jag haffade åt mig en grön! Som sedan visade sig vara ett av månadens klipp i King. Alltid skoj att pricka rätt ibland. 


ikväll ska det tjänas ett par jeans

Ledig idag men ska jobba någon extra timme för hela fotbollslaget IFK Malmö kommer och ska bli sponsrade med vars ett par gratis jeans. Och som tack för hjälpen blir man själv bjuden på ett par =) Vi får se vad det finns att bli erbjuden!

Håller på att fixa i garderoben nu med ska se vad som skickas ut på tradera eller på manligt. Dags att förnya sig lite!


image15

outfit torsdag

Jag var som sagt i stan i torsdags och detta var vad jag hade på mig. Vänta måste bara stänga av shuffle. Vafan gör Village People i min playlist?! In the Navy WTF?

Nu i efterhand känns outfitten mycket snyggare än vad jag trodde det var. Men saknas en fluga må jag säga.
image14
Skjorta, Ralph Lauren
Pullover från J. Lindeberg, 299;-
Jeans, Acne Mix/Radison
Hög sneaker, Wedins, 399;-

(Kommer ej ihåg priser på de plagg jag ej skriver ut)

Nya inköp

När jag en solig tordsag ramlade in på HM, med i åtanke att bara "titta", blev resultat inte som jag tänkt mig. Jag var på vår humör och att inte köpa följade plagg vore helt fel. Det som blev mest intressant var att det var premiär för Marimekko vilket absolut var trevlig. Flickvännen till mig såg dessa underbara shortsen som bara satt för bra. Visst kanske är det en bit till sommarvärmen men alltid bra att bygga på inför sommaren!
Byxorna däremot var inköpta förra veckan.

image13

Shorts, HM, Marimekko, 298;-
Linne, HM, 49;- (ord 79;-)
Grå(?) byxor, J.Lindeberg Ted, 649;- (ord: 1299;-) Ej från HM
Scarf, HM, 49:-

ebay.com

Jag har hela tiden funderat på just ebay.com. Av någon anledning har jag fortfarande aldrig handlat på sajten men gång på gång surfat in på den och kunant hitta riktiga kap. Och det jag är nyfiken på är skor, framförallt Converse. I Sverige kostar ett par dryga 600;- men om man surfar lite så kan man hitta ett par för $23.95. 144;- om man räknar dagens kurs! Fabriksnya! Men nu är det så vi bor en bit ifrån USA så med frakt på $27.95 blir det i svenska riksdaler 312;-.

Så lite över halva priset för samma sko bara att du får vänta ett par dagar extra. Och för att göra det än mer intressant:
Köper du två par frakten på andra paret oftast billigare och i detta fall $15 extra per sko. Så med lite enkel mattematik:  $48 för skorna, $43 för frakten hamnar på 546;- vilket blir under halva priset för ETT par skor i Sverige.

Man kan aldrig få för lite skor och jag kommer slå till när löningen kommer.

image11

waiting for?

Var och såg honom nyligen och en nyare låt fastnade rejält.. Snubben är 36år ung, vilken härlig värld =)Stephen Lynch - Waiting

att tvätta eller att inte tvätta?

Jag blir dagligen förvånad över detta fenomen och jag börjar bli mer och mer förvånad över hur folk tänker. Jag jobbar i en stor klädesbutik och har ansvar för något över 100 olika jeansmodeller. Jag tycker om detta väldigt mycket för man lär sig fruktansvärt mycket dagligen och att man får träffa massa folk med intresse för jeans, kids som pensionärer.

Men det finns ett stort problem: Minst 80 % av alla kunder jag pratar med tvättar sina jeans 1-2ggr i veckan. Åldern vi pratar här är 30+ och detta anses vara helt normalt. Och så fort jag nämner att det är helt fel blir oftast kunden väldigt häpen. Samtidigt som jag berättar att jeans bör tvättas endast ett par gånger om året om ens det, så blir det plötsligt tyst. Vad är det med jeans Svensson?

Varför kan det vara så svårt att förstå att kläder inte mår bra att bli tvättade? Hur hände detta? Tvättade man sina kläder varje dag för 30år sedan?
Så istället för att tvätta jeans och stickade plagg, lufta! och OM du verkligen måste tvätta gör det i kallt vatten och gärna utan tvättmedel eller väldigt lite. Du behåller kvaliten och hållbarheten, du spar på naturen(?) och slitningen som kommer fram med tiden är värd mödan.

image10

Söndags outfit..

Missade att ta bilder på första outfiten så får bli en slumpbild medans jag klädde mig. Skippade jacka ändå för satt bara i bilen.
image9

Minimum skjorta
HM kofta
Julian Red, California No Wash
Saddler bälte

så mitt namn blir då..

Efter att ha använt Firefox ett tag nu så satt jag och av någon anledning skulle skriva mitt namn men stavningskontrollen ville inte riktigt som jag ville. WTF!?!?
Nu räcker det med massa skitsnack, ska komma igång med lite kläder, musik och inget tråkigt. Har inhandlat lite nya plagg som kommer upp senare.

nummer två

Börjar med en liten skön bild på mig själv.. fyllebild deluxe

image2

Skjorta; H&M,
Slips; Smal varaint från Selected,
Väst; Mads Nörgaad

nummer ett

Första inlägget. Jag har ett intresse för mode, musik och allt som hör därtill.
Jag läser dagligen bloggar och drar till mig mycket insipration men nu är det min tur.

Vi får se hur det går. Here wo go!

RSS 2.0